Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen

Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak

ds
 

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "A"

Tisztelt Jegyesek! Mindent vegyetek le magatokról csak egy polót vegyetek fel magatokra, oly módon, hogy először az egyik fél teszi meg, hogy levetkőzik és felveszi a polót, majd a másik fél. A másik félnek valamikor be kell mennie oda, ahol az egyik fele átöltözik polóba, ha nem mert bemenni, akkor beszéljétek meg, hogy miért. A miért után aki nem mert bemenni, a másik fél előtt öltözik át egyetlen polóba, de oly módon, hogy minden egyes ruhalevételénél oda kell adnia a másik felének amit akkor levett ruháját, s ennek folyamán neki bárhol meg szabad csókolnia azt aki őt nézi öltözésben, majd folytatja mindaddig, amíg egyetlen ruhadarab van az alsófelén, ekkor a másik fele ráadja a polóját, és azután le kell vennie az egyik feléről az alsóneműjét. Ha mindezzel készen vagytok jegyesek, akkor először ültessétek egymást az öletekbe, és beszélgessetek mindaddig amíg úgy érzitek tovább lehet menni. Ha továbbmentek, csak ott csókolhattok ahol fedés van, ahol nincsen ott csak simogathattok. A teszt feloldása akkor történik meg, ha egymást segítve, majd az egyik fél után a másik fél beteszi oda, ahová másnak nem szabad végérvényesen és visszavonhatatlanul. Ha egy kis ijedtség volt valamelyiteknél addig, akkor kezdjétek újból és újból, mindaddig amíg annyira erősek nem lesztek, hogy egymás szemét figyelvén látva képesek lesztek mindenre.


Fontos:
- Ha valamelyikötök vállalja azt, hogy ruha nélkül megteszi a másik felével az első pillanattól, akkor őszintén tisztán minél előbb túl akar lenni ennek a tesztnek a feloldásán, és ne hátráltassuk sohasem.
- Ne használjatok semmiféle segítődolgokat, csak egymásra vagytok utalva.


BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "B"

Tisztelt Jegyesek! Valamelyikötök vállalja először, hogy egy sötét szobában minden ruhájától megszabadulván, a másik felük pedig különféle ruhában vagy ruha nélkül jöjjön be, s ezt egymásnak el kell fogadni. A tök sötét szobában egymás szívverésének hangját meghallván tudtok egymás közelébe férkőzni, amely jegyes fél bejön, utána egyikötök se vehet róla le egyetlen ruhát, ha mégis megtörténne, akkor álljatok meg és öltözzetek fel, majd beszéljétek meg erősítve egymást. Majd amikor úgy érzitek kezdjétek újból és újból, míg a másik feletek azt nem mondja, hogy most már őt keressed meg a sötét szobában. Beszélni nem szabad, csak érinteni csókkal és simogató érintésekkel. Nagyon nehéz nem beszélni, ha valamelyikötök addig beszél, amíg nem ér, oda a jegyese, tehát elárulja a szívverésén kívül, hogy merre van, álljatok meg, és erősítsétek egymást.  Majd újból és újból kezdjétek el, míg úgy nem érzitek, hogy lényegében feloldottátok. Vége akkor van, amikor mindketten teljesen átvették a tulajdonukat.


Fontos:
- Jó ha lejegyzitek, azt az időt amit közbe-közbe erősítéssel kellett eltöltenetek
- Ha behelyezitek semmiképpen sem bizalmatlanságot sejtető eszközökkel, csak egymásra számíthattok, ha nem úgy tennétek, kezdjétek előlről mindaddig amíg csak egymás segítsége által teszitek meg.
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.
- Akármely másik vagy saját feletek által kinyert folyadék jellegű anyagokat mindenkor hagyjátok magatokon, azzal is bizonyítjátok, hogy egymásért mindent, másnak semmit.

 

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "C"

Tisztelt Jegyesek! Mindkettőtök álljon egymásnak háttal úgy ahogyan akartok, a lényeg semmit ne igazítsatok meg magatokon, még a hajatokat sem. Annyira amennyire csak lehetséges álljatok egymás teljes surlódási közelségébe, majd mikor ez megvan valamelyikötök adva nyújtsa hátra kezeit. Amikor ez megvan, akkor a következő a teendőtök, akinek átadtátok a saját kéz kezébe kell vennie. Csukjátok be a szemeteket, s meg fogjátok érezni mikor kell folytatnotok. Amikor úgy érzitek, hogy folytathatjátok, akkor amelyikötök még nem adta nyújtva hátra kezeit, az is adja hátra. Rajtatok múlik, egyedül csak rajtatok múlik mikor folytathatjátok. Folytatásként hunyjátok be szemeteket, és imádkozzatok egymásért, s valljátok be egymásnak amit egymás ellen elkövetettek. Vigyázat a lelkitársad megérzi, ha valamit eltitkolsz, sőt sokak szerint még a majdnem lelkitársad is. Ha ezzel megvagytok, általában ezen időszak tájékán a lelkitársak megragadják az alkalmat, hogy összes  fontos mondadójukat elmondják egymásnak. Ezt addig ismételjétek meg, amíg mindketten bizonyosak vagytok abban, hogy mindent elmondtatok lelkitársatoknak. Majd engedjétek el egymás kezét, s keressétek meg egymással szembenfordulva azt a helyet, amit megjelöltetek. Erre a helyre mindenkor a legnagyobb alapossággal figyeljetek a saját elkötelezettségetek érdekében.

Fontos:
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.
-  Mindent alaposan beszéljetek meg, ha valamelyitök úgy érzi, hogy lassú.
BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "D"


Tisztelt Jegyesek! Forduljatok egymással szembe, karoljátok át egymást, majd mikor ezt megtettétek, imádkozzatok, de jobb lenne ha már előtte is imádkoznátok egymásért és közösségetekért. Itt valószínűleg mindkettőtök mindent el akar mondani a másiknak. Hallgassátok meg egymást, adjatok bölcs gondolatokat át egymásnak. Majd ezek után, ha tényleg megfogadtátok, hogy végérvényesen és visszavonhatatlanul, akkor  közösen döntsétek el, felső-felső-alsó-alsó, vagy felső-alső-felső-alsó. Ha ezt eldöntöttétek segítsétek egymást, s ha úgy érzi valamelyitek, hogy segítség kell, akkor szó nélkül jelezzétek másik feletek felé. Ha végigértetek ezen a szakaszon, újból karoljátok át egymást, s ami folyadék kifolyik, azt hagyjátok magatokon. Ne töröljétek le, hanem annyira szorosan öleljétek át egymást, hogy bizonyosságot nyerjetek a másik feletek jelenlétéről.

Fontos:
- Jó ha lejegyzitek, azt az időt amit közbe-közbe erősítéssel kellett eltöltenetek
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.
- Akármely másik vagy saját feletek által kinyert folyadék jellegű anyagokat mindenkor hagyjátok magatokon, azzal is bizonyítjátok, hogy egymásért mindent, másnak semmit.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 296
Heti: 28
Havi: 28
Össz.: 1 560 617

Látogatottság növelés
Oldal: BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "A" - "B" - "C" - "D"
Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen - © 2008 - 2020 - andre.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »