Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen

Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "E"

Tisztelt Jegyesek! Feküdjetek egymás mellé az ágyba, úgy ahogyan vagytok, majd bizalmatok alapján amit feleslegesnek tartatok a felsőtesteken vessétek le. Ha nem voltatok képesek teljesen levetni a felsőtestekről mindent, akkor beszéljétek meg, melyikötöket mi akadályozta. Ha ezzel megvagytok, akkor addig folytassátok, amíg mindketten meg nem tettétek a másikért. Majd amikor már mindketten megtettétek, vegyétek egymást a karjaitok közé, s imádkozzatok egymásért. Majd amikor ezzel megvolnátok, kapcsoljátok le a villanyt, s valamelyitök vállalja, hogy kilép az ágyból, és visszajön az ágyhoz. Jó alaposan figyeljetek, az lenne a legjobb, ha aki az ágyban marad, behunyná a szemét, s próbálja megérezni a másik jelenlétét amikor közeledik. Addig csináljátok ezt, míg mindketten megérzitek a másik közeledését. Ha ezzel megvagytok, beszéljétek meg mit volt nehezebb megtenni a másikért. Ne felejtsétek, amít okoztak amiatt többször biztosan meg kell tennetek egymásért, s soha ne siettessétek a másik feleteket, ő ugyanolyan nehéznek érzi, sőt szégyelli magát, hogy akihez tartozik, nem tudja megadni neki elsőre, még ezt is többször át kell a saját érdeketekben venni.

Fontos:
- Jó ha lejegyzitek, azt az időt amit közbe-közbe erősítéssel kellett eltöltenetek
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.

ehfwy9ku1lfvdtwd3l8o.png

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "F"


Tisztelt Jegyesek! Kérések alapján mindent vegyetek le a társatokról, addig folytatassátok míg úgy nem látjátok egymást, mint ahogyan a gondolataitokban és szívetekben látjátok egymást. Amikor eddig eljutottatok, akkor úgy ahogyan vagytok feküdjetek egymás karjai közé, s figyeljétek mi történik a másik feleden. Ne keljetek fel, ne találjatok indokokat, hogy inkább mást csinálnátok, csak egymás karjai között feküdjetek és figyelve beszélgessetek, amit kezetekkel elértek azt nyugodtan megtehetitek. Majd mikor úgy érzitek, hogy többet akartok, akkor menjetek el a fürdőszobába, s fürödjetek meg, s a másik feletek adjon rátok egy másik összeállítású ruházatot. Ne feledjétek, ősz tél tavasz nyár, tehát négyszer mindenképpen meg kell tennetek a másikért s egymásért. Ha valamelyiknél elbotolnátok, akkor kezdjétek előlről, de előtte beszéljétek meg, mi vonta el a figyelmeteket. Ha pedig úgy érzitek megcsináltátok bizonyosan egymásért, akkor adjátok a másik feletek kezébe a kezeteket, s annyira ölelkezzetek össze, hogy valamilyen folyadék kerüljön a testekre. Amikor ezzel megvolnátok, akkor térjetek pihenni, s tudni fogjátok, hogy tényleg feloldottátok.

Fontos:
- Jó ha lejegyzitek, azt az időt amit közbe-közbe erősítéssel kellett eltöltenetek
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.
- Akármely másik vagy saját feletek által kinyert folyadék jellegű anyagokat mindenkor hagyjátok magatokon, azzal is bizonyítjátok, hogy egymásért mindent, másnak semmit.

 gmn0k4tmvqqvphnd7uq.png

 

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "G"

Tisztelt Jegyesek! Valamelyikötök menjen el zuhanyozni vagy fürdeni, s hagyja nyitva a szoba ajtaját. Hálóköntösben hozza ki előtte a ruháit, mit levetett, s frissüljön fel. Aki pedig nem ment felfrissülni válogasson össze szíve választottjának egy teljes öltözetet tetőtől talpig. Majd hálóköntösben jöjjön ki a kiválasztott ruhákért, aki felfrissült, és vegye fel azokat a fürdőszobában. Annyit veszel fel belőle amennyit úgy érzed egymásért már ekkor képes vagy. Ha ezzel készen vagytok, cseréljetek helyet, s a másikotok is menjen felfrissülni ahogyan az előzőekben leírtam. Ezt addig ismételgessétek míg valamelyikötök egyetlen ruhát nem vesz fel a felsőtestére. Ha ez megtörtént, akkor akin már nincsen egyetlen felsőruházata sem feküdjön le az ágyra vagy a padlóra. Ha padlóra fekszik a feletek, akkor egy párnát azért rakjatok a feje alá. Amikor ezzel megvagytok, keressetek olyant ami fontos számotokra abban a pillanatban, amikor pedig úgy érzitek hogy most többet nem akartok, írjátok le, és adjátok oda a másik feleteknek. Közösen olvassátok el egymás gondolatait, legalább egy nap múltán, s kérdezzétek meg, hogy most is így gondolja. Aztán cseréljetek helyet, s úgyanúgy tegyetek ahogyan az előzőekben leírtam. Ha ezzel megvagytok, közben nyugodtan frissülgethettek, de az lenne a legjobb ha közösen tennétek meg egyszerre, de ne azért tegyétek meg, mert meg kell tenni, hanem azért mert meg akarom tenni a lelkitársamért.

Fontos:
- Jó ha lejegyzitek, azt az időt amit közbe-közbe erősítéssel kellett eltöltenetek
- Mindenképpen először mindent beszéljetek meg, mielőtt elkezdenétek feloldani.
- Nem a felfrissülésen van a hangsúly, hanem a bizalmon, ezt sok férfi lelkitárs elfelejti.
- Ha őszinte vagy felülről kezded egymásért

ijbbxh9uw9t9lrm1mhlk.gif

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "H"

Tisztelt Jegyesek, álljatok egymással szemben félkarnyi távolságra, válasszátok ki azt a kezeteket amelyet használtok, a másik kezeteket pedig helyezzétek a jegyesetek bármely pontjára, és bármikor bármely módon mozgassátok a jegyeseteken. Ha ezzel megvagytok, jegyezzétek meg, hogy egy picike bizonytalanság, egy picike kétség akármelyik fél oldaláról, akkor a bizalmatlan jegyesfelet engedjétek az öletekbe úgy ahogyan vagytok, és erősítsétek meg egymást. Majdan ha úgy határoztok folytassátok. Mit kell folytatni? Saját magatokról ruháitoknak az átadását a jegyesfeleteknek akinek nem szabad máshol benneteket megcsókolni, mint azon a területen amelyet felszabadítottál. Felváltva folytassátok mindaddig, amíg megint meg kell állnotok valamelyötök bizonytalansága, kétsége miatt, ekkor a másik jegyesfeleteket csak homlokán, arcán és száján csókolgassátok, s erősítsétek meg jobban. Mindaddig csináljátok, amíg a kezdettől a végéig egyik és másik kezetek felhasználása által meg nem tettéttek egymás iránt. Minden nap zárásaként ha eljutottattok addig, a legfontosabb helyeket megcsókolva, külön ágyban feküdve indulván tegyétek, mindaddig amíg akkora bizalma nem leszen, hogy már a tulajdonodról szeded le a ruhákat, és ő is hasonlóképpen tesz, ha ezt már megtettéttek akkor lényegében feloldottátok egymás bizalmatlanságát amit a teszt okozott.


Fontos:
- Mindig egymás szemét nézzétek, ha nem a szemét, a lelkének tükrét nézed, akkor bizonytalanság, kétség lépett fel akkor álljatok meg!
- Ha valamelyik jegyes fél megijed, görcsös álljatok meg!
-Minden este mikor külön ágyban kezdtek, mindenkor valamelyiktek induljon el a másik ágyához, ha már alszik, virrasszon felette, félálmában sem bújhattok oda mellé, akkor virrasztanotok kell
- Este mikor külön ágyban kezdtek pihenni, minden második nap mindkét helyen égjen a villany. Ha villanyfényben jön virrasztani hozzátok a jegyes feletek, akkor az a legnagyobb áldozat mit ilyen esetben adhat, s ne keserítsd meg, hogy miért nem jöttél előbb.
- S amikor a tesztet feloldtátok, mindketten írjatok a másiknak levelet, de úgy hogy ő is lássa, hogy tényleg feloldtátok ezt a bizalmatlansági kényszert.


nqqo2iv05ingkzfqyioy.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 296
Heti: 69
Havi: 69
Össz.: 1 560 658

Látogatottság növelés
Oldal: BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "E"-"F" - "G" - "H"
Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen - © 2008 - 2020 - andre.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »