Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen

Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak

av0q5f8sann30ph4p3q.jpgBIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "I"

Tisztelt Jegyesek, álljatok egymással szemben, fogodzkodjatok össze, és jó alaposan fogjátok meg egymás derekát. Minden egyes újabb összeölelkezésnél egyre többet adjatok egymásnak, hogy hogyan azt magatok döntitek el, de egyikötök se vegyen magáról le semmit. Amikor ezzel megvagytok, akkor kérjétek meg a társatokat, hogy beleülhessél az ölébe a szemeid segítségével. Ami ezek után következik azt már magatok tudjátok tovább, mert előzőek által ha őszintén tettétek előzőekben leírtakat, akkor fel van oldva a kód, s adjatok hálát, hogy csak ezt mérték rátok, mondjatok gondolatban köszönetet nékik.


bnnm8ahgy022wyemzrvz.jpg


BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "J"

Tisztelt Jegyesek! Ezt akkor tegyétek meg egymásért, ha biztosak vagytok benne, hogy megteszitek. Nehéz leírni, vagy talán ennyire képtelen vagyok hozzá. Amikor elmondták, akkor  annyit kérdeztem, Miért kell azokat a képeket elégetni, a másikról, amit a megbeszélt tabuszint után nem akartok látni? Miért kell minden olyan könyvet, írást elégetni, amivel érzitek hátráltatták az egybekeléseteket? Miért kell aztán egymásról képeket csinálni, bármilyen helyzetben? S miért győzelem, ha nem nézitek meg azokat a képeket, hanem egyszerűen törlitek. Miért kell összeönteni egymás ruhatárát, s amelyet nem fogadtok el közösen, azt többé soha fel nem venni? Amikor mindezekkel készen vagytok, akkor jön még a neheze, biztosan van olyan, amit a másik feledre is kész vagy ráadni a ruháid közül, tedd meg, úgy hogy csak a ruhatáradból öltöztesd fel a másik feledet, ahogyan majd őneki is meg kell tennie. Amikor ezeket is megtettétek egymásért, feküdjetek egymás mellé a padlón, s tervezzétek el hogyan akarjátok ezt a tesztet elfelejteni örökre.


Fontos:
- A tabuszintet minél magasabbra állítjátok, annál jobban bizonyítjátok egymásért mindent, másnak soha semmit. ha valamelyikötök átlépte, akkor bánja meg a másik felének, hogy ne tudjanak közétek állni
- Mindent vonjatok össze, s ha másképpen nem, akkor jelentsétek ki mindenki előtt, hogy csak a másik feletek jelenlétében, ha ezt nem adják meg, akkor felhívni a másik feledet, s ő tudja mit kell tennie

na hello
 

 

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "K"

Tisztelt Jegyesek! Menjetek el egy parkba, majd olyan helyre ahol senki nem láthat benneteket, és beszélgessetek mindaddig, amíg úgy érzitek most már többet akarok adni a jegyespáromnak. Ne utasítsátok vissza, mert akkor még bizalmatlanok vagytok. Ne mondjátok, hogy itt nem lehet, ha a jegyestársad odaadja azt neked. Vigyázz rá, és kisvártatva még többet és többet fog adni neked, mindet el kell fogadnod, más nem láthatja, az a tiéd, és csak a kezed érzekelheti. Ha ezt megtettétek menjetek el a parkból és sétáljatok, majd mikor megérkeztek, akkor feküdjetek egymás mellé szorosan egymás karjába, mindaddig, amíg a másik feletek el nem indul a fürdőszoba felé, kézen fogja a másik felét, és valószínűleg olyat fogtok kapni, amit már régen megkaptatok volna, ha nem lettettek volna áldozatai ily teszteknek. Ne sajnáljátok a ruháitokat, hogy csúromvizesek lesznek, csak egymással törödjetek, a bizalmatlansági tesztet akkor oldjátok fel, ha beteszitek segítség nélkül, s nem mondjátok a feleteknek, hogy most még nem készültem fel rá. Vigyázz ha bármelyik fél teszi be, el kell fogadni azt is, amit ezek után a másik fele fog tenni. Ha pedig úgy érzitek, hogy feloldtátok a tesztre nehézkedő súlyt, feküdjetek csúromvizesen egymás karjaiba és egymás szemét nézve, tegyétek azt ami jól esik egymásnak.


Fontos:
- Ne tagadd meg a másik feled ha akarja, sőt segítsél neki
- Mindig csak a szemét nézzed, az elárul mindent, ha nem így tennél kezdjétek újból és újból mindaddig amíg egymás szemét nézve teszitek meg.


ydtw4j3gj6j1p148w98f.gif


BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "L"

Tisztelt Jegyesek! Vegyetek le magatokról mindent, és feküdjetek egymás mellé, s hagyjátok a férfijegyest kibontakozni. A férfijegyesnek meg kell alázni annyira magát, hogy a hölgyjegyesnek teljes testét le kell mosnia, oly módon, hogy nem teheti azt amit a természete diktál, hanem csak úgy teheti meg, mintha  egy rászorult testvére lenne. Ha ezt megteszitek egymásért, akkor menjetek úgy ahogyan vagytok visszafeküdve egymás mellé, s majdan a hölgyjegyest hagyjátok kibontakozni. Annyiszor hagyjátok kibontakozni, míg mellétek vissza nem fekszik. Annyiszor ismételjétek meg, ahányszor gondoljátok. Ha visszatér bármelyikötök álmába az a teszt, akkor mind többször és hosszabb időt szánva tegyétek meg. Amikor pedig már több hónapja nem álmodtatok a teszt okozta dolgokról, vegyétek elő egymásnak írt leveleiteket, s beszéljétek meg, mondjátok és tegyétek amit akkor gondolkodva éreztetek.

Fontos:
- Mindig egymás szemét nézzétek, ha nem a szemét, a lelkének tükrét nézed, akkor bizonytalanság, kétség lépett fel akkor álljatok meg!
- Ha valamelyik jegyes fél megijed, görcsös álljatok meg!
3xzqr3eutxg7czjf6tr.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 296
Heti: 82
Havi: 82
Össz.: 1 560 671

Látogatottság növelés
Oldal: BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "I"-"J" - "K" - "L"
Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen - © 2008 - 2020 - andre.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »