Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen

Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak

jó élet

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "T"

Tisztelt Jegyesek! Vetköztessétek le egymást, előbb a hölgy a férfit, majd a férfi a nőt. Majd a hölgyjegyes tegye be, húzza ki. Elnézést ezért, de talán így lehet nem durván kifejezni.

Fontos:
- Aki úgy gondolja, hogy képtelen ezt megtenni a másik feléért, hogy feloldja ezt a bizalmatlansági kényszert, akkor nem szereti annyira a másik felét, amennyire szeretnie kellene.
- Minden segítő tárgy bizalmatlanságot okoz, csak egymásra vagytok utalva

xw38x8757-y23-q1w2.gif

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "U"

Tisztelt Jegyesek! Írjatok egymásnak leveleket, s tegyétek azt amit a levélben írtok a jegyestársatoknak. Minden egyes levél után, a levelet a társadnak a levélíró testére kell helyeznie, oly módon, hogy előtte a levélíró fejétől a lábáig mozgatja, majd megállapodik azon a helyen. Addig tegyétek míg mindkettőtök nem vállal egymásért mindent. Amikor ezt elértétek tegye be, és várjatok. Lehetőleg ne fészkelődjetek, addig ismételjétek amíg képesek vagytok akár úgy is elaludni.

Fontos:
- Minden segítő tárgy bizalmatlanságot okoz, csak egymásra vagytok utalva

 jhk2jj84kd74tj5d4d2p.gif

 

BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "V"

Tisztelt Jegyesek! Jelöljetek ki egy szobát, amely szobába ruha nélkül szabad mindkettőknek bemenni. Ha ezzel megvagytok, feküdjetek szorosan egymás mellé úgy ahogyan megérkeztetek. Majd amikor úgy érzitek, hogy inkább táncolnátok, akkor kezdjétek el. Bármelyikötök közbe bármelyikötökről levehet bármit, indoklás nélkül. Az indoklást ki tudjátok olvasni egymás szeméből. Majd ha úgy érzitek, be akartok menni abba a kijelölt szobába, akkor tudjátok, csak azzal érintheted meg a másik feledet ahová érintesz.  Akármelyikötök akármily testfolyadékot tesz a másik felére, nem törölhetitek le. Ha mégis valamelyiktek letörölte, menjetek ki a szobából, és beszéljétek meg, hogy miért bizalmatlankodtok. Ezt eldönthetitek melyiktek kezdi, valószínűleg sírni is fogtok, de ez többek szerint hozzá tartozik, majd kezdjétek újból előlről, akkor tőritek meg amit rátok kényszerítettek bizalmatlanságot, ha csak egymás szemét nézitek, a többit pedig gondolva érzitek. Bármit tehettek a másik felettekkel, amit ruhában is megtennétek egymásért egymás között.


Fontos:
- Minden segítő tárgy bizalmatlanságot okoz, csak egymásra vagytok utalvaw1yx6z5ytwdhp5894pp.gif


BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "Z"

Tisztelt Jegyesek!  Álljatok szembe egymással, s mondjátok érted ezt megteszem. Ha pedig valamelyikötök ezt kimondja, a másik félnek döntenie kell, ha kéri akkor megteszi, ha nem kéri, akkor indokoljon. Minden felszabadított helyre nem nyúlhattok, csak oda, amelyik takarva van. Addig tegyétek, amíg valamelyikötök teljesen felszabadult. Amikor ez megtörtént, akkor öltöztessétek fel egymást és kezdjétek előlről. Tudni fogjátok mikor oldottátok fel a tesztet.19234yw6xq22x-2x69.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 296
Heti: 66
Havi: 66
Össz.: 1 560 655

Látogatottság növelés
Oldal: BIZALMATLANSÁGI TESZT FELOLDÓKÓD "T"-"U" - "V" - "Z"
Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet... Földkerekségen - © 2008 - 2020 - andre.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »